Over ons

Van Schaik Expo Floor is een jong, dynamisch bedrijf, gevestigd in hartje Nederland, in Ede. Door het in eigen huis ontwikkelen van efficiente oplossingen voor de standbouw is een uitstekende naam verworven. Door uitgekiende constructiemethoden en de toepassing van hoogwaardige materialen wordt daarbij een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding geboden.De onderneming beschikt onder meer over een eigen timmerwerkplaats, eigen montageploegen en eigen transportmiddelen.

Snel en efficient

Met de unieke en gepatenteerde systeemexpovloer® van Van Schaik is snel bouwen geen enkel probleem. De uitgekiende profielen zijn licht in gewicht, toepasbaar op alle soorten (ook ongelijke) vloeren en laten zich door de doordachte vorm razendsnel monteren. Daarbij zijn de draagarmen volledig stapelbaar; tijdens het transport en opslag bespaart u aanzienlijk op volume.


Flexibel
Dankzij de speciale vorm van de nieuwe profielen van Van Schaik Expo Floor kunt u alle kanten op. Want niet alleen zijn de draagarmen en expovloerplaten in de standaardeenheid van 1m2 leverbaar, maar ook in de eenheden van 1/2 en 1/4 m2. De profielen rusten op robuuste stalen stelvoeten. Bijkomend voordeel is dat de vloer vrij bekabelbaar is aan de onderzijde. De constructie gaat niet alleen jaren mee, maar biedt ook telkens weer een grote maatvastheid. Expopanelen bieden bij een dikte van slechts 22 mm een uitstekende stabiliteit.

Randafwerking

De vloeren worden standaard geleverd inclusief mooie randafwerking. De plinten zijn aan beide zijden te gebruiken. Dit biedt tevens de mogelijkheid om een stijlvol zwart-wit effect creëren.

Extra's
Met het nieuwe vloersysteem van Van Schaik Expo Floor realiseert u elke standvloer in een handomdraai. Vanzelfsprekend zijn uitsparingen mogelijk en al even vanzelfsprekend zijn invalidenopritten te realiseren

Ook te huur!

Zie het menu Diensten voor meer informatie betreffende de verhuur van expo vloeren met de soorten en maten.